Какво се случва, ако не върнеш бърз кредит?

Какво се случва, ако не върнеш бърз кредит?

Бързите кредити са чудесен финансов инструмент за получаване на пари на заем при внезапна нужда. Какви проблеми могат да възникнат при некоректност с връщането, като закъснения с вноските или липса на такива. Какво може да предприеме кредиторът срещу Вас и как да се защитите? Какви… Прочетете повече »Какво се случва, ако не върнеш бърз кредит?

Какво е финансовата търговия?

Какво е финансовата търговия?

Финансовата търговия придобива все по-голяма популярност и почти няма новинарска емисия, по която да не казват новини, свързани с тези пазари. Какво представлява и какви са особеностите на отделните видове? Какви инструменти има? Какво представлява Основното предназначение на тези пазари е търговията на финансови инструменти… Прочетете повече »Какво е финансовата търговия?

Какво е рефинансиране на кредит?

Какво е рефинансиране на кредит?

Много хора днес прибягват до тегленето на потребителски кредити за покриване на дадени нужди и задължения. Това в последните години направи доста популярна и услугата за рефинансиране. Какво представлява и кога е необходима? Какво представлява рефинансирането на кредит Основното предназначение е нуждата от подобряване на… Прочетете повече »Какво е рефинансиране на кредит?

Какво е овърдрафт?

Какво е овърдрафт?

Често ли се нуждаете от пари за спешни случаи, които във възникналия момент не можете да си позволите? Овърдрафтът ще Ви помогне! Ще разгледаме неговите предимства и недостатъци, отделните видове и предназначение. Какво представлява овърдрафтът Според значението на думата буквално се превежда като “над чертата”.… Прочетете повече »Какво е овърдрафт?

Какви са таксите при теглене на пари в брой?

Какви са таксите при теглене на пари в брой?

Комисионната за теглене на пари в брой от банкомат е източник на допълнителни доходи за банковите организации при продажбата на услугите си. Много банки обаче извършват подобни операции, без да налагат такси, но при определени условия. Кои са те, кога и колко Ви вземат в… Прочетете повече »Какви са таксите при теглене на пари в брой?

Какви са стъпките при покупка на жилище с ипотечен кредит?

Какви са стъпките при покупка на жилище с ипотечен кредит?

Покупката на собствен дом е най-често срещаното начинание сред младите двойки и семейства, но в подобен случай често следва объркване при необходимост от изтегляне на ипотечен кредит. Ето защо, по-долу ще дадем някои съвети относно избора на правилното жилище, необходимите документи и стъпките за покупката.… Прочетете повече »Какви са стъпките при покупка на жилище с ипотечен кредит?

Каква е разликата между кредитна и дебитна карта?

Каква е разликата между кредитна и дебитна карта?

Обичайно кредитните и дебитни карти на външен вид и по функционалност доста си приличат. И двете изобразяват името на титуляра, 16-цифрения номер, датата на изтичане на валидността и т.н. И двете се издават от банка, може да се пазарува във виртуални търговски обекти или във… Прочетете повече »Каква е разликата между кредитна и дебитна карта?

Как се прави онлайн банкиране?

Как се прави онлайн банкиране?

На фона на разярилата се пандемия от COVID-19 и желанието на много хора да пестят време за ходене по банките, онлайн банкирането е все по-често предпочитан инструмент за финансови транзакции. Какво представлява той и как се прави, безопасен ли е? Какво представлява онлайн банкирането Това… Прочетете повече »Как се прави онлайн банкиране?

Как да обединим кредитите си?

Как да обединим кредитите си?

Според официална статистика всеки трети българин има нужда от повече финанси и изплаща повече от един кредит. Подобна тежест може да бъде облекчена чрез обединяване на задълженията. Кога е възможно и как се прави рефинансиране? Възможно ли е и в кои случаи обединяването на няколко… Прочетете повече »Как да обединим кредитите си?

Как да изтегля заем без трудов договор?

Как да изтегля заем без трудов договор?

Често животът ни изправя пред ситуации, в които внезапно се нуждаем от малка сума пари за покриване на възникнало задължение, но в момента сме без работа и трудов договор. За щастие, кредитните институции днес са достатъчно гъвкави и предлагат възможност за изтегляне на кредит и… Прочетете повече »Как да изтегля заем без трудов договор?